KÖNYVEK I UTAZÁS I INSPIRÁCIÓ

Tomor Anita

Tomor Anita

3 dolog, amit a pasik utálnak a nőkben

2017. február 15. - Tomor Anita

Biztos vagyok benne, hogy sok nő fejében felmerült már a kérdés: vajon, mit ronthattam el? Mi az, amivel az őrületbe kergettem a páromat, és mi az az ok, amiért végül elhagyott? Vagy ha még nem hagyott el, és kitart mellettem, akkor mivel készítem ki a legjobban? Íme, néhány tipp arra, hogy mire kell és mire érdemes odafigyelnie egy nőnek, ha meg akarja tartani magának élete párját.

 

kep_atm.jpg

  

  1. Első és legfontosabb szabály: kerüld a hisztit!

Nyilván egyetlen pasi sem szereti, ha egy nő ok nélkül patáliát csinál a dolgokból, pláne, ha ezt munkaidő után vagy hétvégén teszi az illető, amikor leginkább az ember csak pihenne. Ha fáradt vagy, amúgy is ingerlékenyebb vagy. Olyankor inkább pihenj öt percet, vagy számolj el húszig, esetleg böngéssz a neten. Jobb a pótcselekvés, mint a felesleges ellenségeskedés. A rendezvények, baráti összejövetelek, munkahelyi programok is tabu helyszínek a konfliktusokhoz. Hiába láttad, hogy a párod stírölt egy nőt a másik asztalnál, egy veszekedés nem esküvőre, nem egy eljegyzési partira és nem is egy céges karácsonyi vacsira való. Próbáld meg később felhozni a témát, miután már te is lehiggadtál, és tudsz értelmesen, felnőtt ember módjára beszélni a dologról.

  1. A túlzott rendmánia is bosszantó tud lenni, nem is akármennyire!

Nem hajtja le a párod a WC ülőkét? A kanapén ülve eszik, és nem tudod rávenni egy közös és meghitt vacsorára az asztalnál? A ruháit a földön tárolja, és nem a szennyeskosárban? Sebaj! Ha szeret téged, hidd el, idővel elfogadja a szabályokat, de csak akkor, ha nem zúdítasz mindent egyszerre a fejére, nem vagy követelőző, és hagyod egy kicsit élni. Ne akard megváltoztatni a szokásait egyik napról a másikra, mert azzal csak elijeszted magadtól, egyszóval légy türelmes! Csak finoman és nőiesen! Apró női praktikákkal 100%-os a siker. Lehet, hogy ötvenszer kell szólni bizonyos dolgokért, de ötvenegyegyére valószínűleg megcsinálja. Tegyük a szívünkre a kezünket, és gondoljunk bele ép ésszel. Vajon tényleg annyira fontos, hogy le legyen hajtva az a WC ülőke? Valóban össze fog dőlni a világ, ha nem alkalmazkodik a szabályaidhoz, csak, mert neki saját szabályai vannak? A lényeg, hogy ketten alkottok egy párt, közösen kell kompromisszumokat kötnötök, egymásnak kell elmondanotok, milyen vágyaitok, igényeitek, álmaitok vannak. Ez a ti kapcsolatotok. Nektek kell megoldani a problémákat. Ha a WC-ülőkén veszekedtek, nem is biztos, hogy a WC ülőke a problémátok. Lehet, hogy a gondod nem is a pároddal van, hanem a főnököddel, aki két órával ezelőtt felhúzott az irodában. Vagy anyukáddal, aki azt mondta neked, hogy a pasid nem is hozzád való. Vagy a nagymamáddal, aki a hétvégén megjegyezte, harmincöt évesen miért nincs még gyereked. Járj nyitott szemmel, ne a párodat készítsd ki, ha mással van problémád, vagy más okozza a problémádat, vagy ha egyszerűen csak fáradt vagy.

  1. Az idejükkel való gazdálkodás, vagyis inkább garázdálkodás

Egyetlen férfi sem szereti, ha megtervezik az idejét. Képzeld el a szituációt, hogy az egész heti fárasztó munka után hazajön a párod, és Te elkezded sorolni neki, hogy mi is a program hétvégére. Azt már meg sem merem említeni, hogy mi van akkor, ha a tervezett programok nagy része számára érdektelen dolgokból állnak: plázában kísérgetni téged vásárlás közben, egész hétvégés családlátogatás olyan rokonoknál, akiket a párod ki nem állhat, nyálas filmet nézetni vele a moziban, amihez nincs is igazán kedve és még sorolhatnám. Tervezzetek közösen! Ne félj megkérdezni tőle, mihez van kedve! Elvégre egy igazi kapcsolatban figyelnek a felek egymásra, számításba veszik azt, hogy kinek milyen igényei vannak. Minden ember melegségre, törődésre vágyik. Némi odafigyeléssel, sok-sok beszélgetéssel ki lehet küszöbölni ezt a problémát is.

 

A kép forrása: depositphotos.com

A bejegyzés trackback címe:

https://tomoranita.blog.hu/api/trackback/id/tr5312263724

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása