KÖNYVEK I UTAZÁS I INSPIRÁCIÓ

Tomor Anita

Tomor Anita

13+1 dolog, amit biztosan nem tudtál Luke Evansről, A szépség és a szörnyeteg című film Gastonjáról

2017. április 02. - Tomor Anita

Már javában döntögeti a bevételi rekordokat a Disney új élőszereplős A szépség és a Szörnyeteg (Beauty and the Beast) című filmje. Az előzetesek varázslatos élményt ígértek, és valóban, a látványvilág, ami elénk tárul egyszerűen csodálatos. A kis falu, ahol Belle az édesapjával él úgy kel életre, mintha valóban mi magunk is ott lennénk, a szörnyeteg kastélya pedig úgy hátborzongató és félelmetes, ahogy van. A szereplőválogatás figyelemreméltó. A Harry Potter filmek Hermionéja, Emma Watson játssza a főszerepet, és mellette hollywood új férfi felfedezettje, Luke Evens parádézik Gaston szerepében. A filmben feltűnik még Emma Thomson (Értelem és érzelem, Harry Potter, Sok hűhó semmiért) és Evan Mcgregor (Star Wars, Moulin Rouge, Trainspotting) is. De nézzük csak, ki is igazából Luke Evans. Mit lehet tudni róla? És egyáltalán, hogy került egy walesi születésű színész Európából Hollywoodba?

 

luke-evans-as-gaston-wallpaper.jpg

 

1. Luke Evans 1979. április 15-én született Pontypoolban, Walesben, és dél-Wales-ben nőtt fel Aberbargoedben Yvonne és David Evans gyermekeként.

2. Tizenhat évesen otthagyta az iskolát, hogy folytathassa az énekes és színészi karrierjét.

3. Egészen kisgyermekkora óta szeret énekelni, egy tanára bátorította az iskolában arra, hogy kezdjen el különórákat venni.

4. Egy alkalommal azt nyilatkozta, ha valaha szerepet cserélhetne egy másik emberrel, akkor ő az olasz operaénekessel, Luciano Pavarottival cserélne a legszívesebben.

5. Mindössze 17 éves volt, amikor Cardiffba költözött és felvételt nyert a London Studio Centre-be, ahol 2000-ben színész diplomát szerzett.

 

luke-evans-luke-evans-men-tyres-coat.jpeg

 

6. Színházi musical színészként kezdte és a mai napig szívesen áll színpadon.

7. Evans egy 2002-es interjúban őszintén vallott a szexuális életéről, és beszélt arról is, hogy meleg. A párja, Jon Kortajarena férfimodell, legalábbis az utolsó információk szerint.

8. 2010 szeptemberében romantikus kapcsolatba bonyolodott Holly Goodchild-dal, legalábbis ezt pletykálták róluk. Később azt nyilatkozták, hogy ők "nagyon régi barátok, és ez csak valami félreértés."

9. A hobbit: Az öt sereg csatája (The Hobbit: The Battle of the Five) és A hobbit: Smaug pusztasága (The Hobbit: Th Desolation of Smaug) című filmekben ő volt az egyik főszereplő, ő játszotta Bard-ot, az íjászt.

 

24b822a8137f0525dccf7312ae73efaa.jpg

 

tumblr_o78zzxduty1v4167qo1_1280.jpg

 

10. 2015-ben a GQ Magazin az ötven legjobban öltözött brit pasi között nevezte.

 

luke-evans-wallpaper-background-57945-59711-hd-wallpapers.jpg

 

11. További ismert filmszerepei: A lány a vonaton-ban játszotta a jó pasit, Scott Hipwell szerepét. Ő alakította Az ismeretlen Drakula című filmben Drakulát. Szerepelt a Halálos iramban 6. részében (Fast & Furious 6) és a Titánok harca című filmben is.

 

luke-evans-fast-6-image.jpg

 

12. A szépség és a szörnyeteg (Beauty and the Beast) című filmben ő alakítja Gastont, Belle öntelt kérőjét. 

 

luke-evans-gaston-is-especially-good-at-expectorating-but-that-doesnt-set-belles-heart-a-flutter-emma-watson-beauty-and-the-beast.jpg

 

12. Ennyire jól énekel Hugh Jackman mellett.

 

 

13. Ha Evansből nem előadóművész vált volna, egészen biztosan törvényszéki patológusként dolgozna, mivel saját bevallása szerint rendkívüli módon érdekelte a biológia tinédzserként.

 

Bónusztény: Nemrégiben Magyarországon járt. Ellátogatott az Operaházba és március 15-én még a magyar kokárdát is felpróbálta. 

 

lukeevansinbudapest.jpg

 

Az Instagramon itt tudjátok követni: https://www.instagram.com/thereallukeevans/

A gépek forrása: Google

Ha tetszett a bejegyzés, és szívesen olvasnád a regényeimet, kattints a képre, és kövess a Facebookon is!

facebook_timeline6.jpg

 

A bejegyzés trackback címe:

https://tomoranita.blog.hu/api/trackback/id/tr7612394987

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása