KÖNYVEK I UTAZÁS I INSPIRÁCIÓ

Tomor Anita

Tomor Anita

S.O.S. karácsonyi ajándék tippek férfiaknak, avagy mivel lepjük meg a barátnőnket, feleségünket, ha nem volt idő vásárolni

2019. december 13. - Tomor Anita

Valljuk be, ez a mostani karácsonyi időszak elég húzósra sikeredett. Valahogy a hideg is későn köszöntött be, ezért gondolom, nem vagyok egyedül azzal, ha azt mondom, sokan vagyunk, akik csak most eszméltünk fel, hogy bizony pár nap múlva karácsony van. Férfiként egyébként sem lehet könnyű kitalálni, mire is vágyna a kedvesünk, ezért készítettem egy kis segédletet. Milyen meglepetéseknek is örülünk mi nők?

 

kari_ajandek.jpg

 

  1. Egy ékszer mindig telitalálat, bármilyen alkalomról is legyen szó. Szerintem nincs nő, aki ne örülne neki. Mostanában nagy divat a Pandora karkötő. A karkötőkhoz külön vásárolhatóak charmok, melyekkel mindig mosolyt csalhatunk párunk arcára. Elegáns, szép és igazán személyes ajándék azzal, hogy különféle mintájú charmok közül választhatunk.

 

blog.jpg

 

  1. A jolly joker ajándék a parfüm. Ezzel sem lőhetünk nagyon mellé. Vehetjük a párunk kedvenc illatát ajándékba, de akár új illatokat is kipróbálhatunk.

 

chanel-chance-edt-100ml-parfum-noknek-500910.jpg

 

  1. Kozmetikumok: egy elegáns rúzs is nagyon szép ajándék tud lenni.

 

ruzs.jpg

 

  1. Egy csinos ruha akár szilveszterre. Érdemes a Magenta kollekcióját megnézni.

 

magenta.jpg

 

  1. Egy jó könyv sosem árt, olcsó és mégis kedves ajándék. Nem mellesleg okoz némi örömet a férfiaknak is, hiszen addig is, amíg a feleségünk olvas, mi szabadok vagyunk! :D

 

dsc_2978_masmeret.jpg

 

A cikk semmilyen szempontból nem szponzorált, azért emeltem ki ezeket a márkákat, mert én magam is nagyon szeretem őket, és nyugodt szívvel tudom ajánlani ezeket a termékeket, a könyveimmel együtt. Remélem, tudtam segíteni az ajándék választásban.

Nagyon Boldog Karácsonyt Mindenkinek!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://tomoranita.blog.hu/api/trackback/id/tr3614506020

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása