KÖNYVEK I UTAZÁS I INSPIRÁCIÓ

Tomor Anita

Tomor Anita

Brutál jó hangjuk van a Trónok harca szereplőinek

2017. augusztus 16. - Tomor Anita

Egy korábbi bejegyzésemben már írtam arról, hogy a nagysikerű Trónok harca HBO sorozat szereplőit, milyen híres filmekben láthattuk már eddig. Meséltem arról, hogy a Catelyn Starkot megformáló Michelle Fairley szerepelt a Harry Potterben, ő játszotta Hermione mugli származású anyukáját. Láthattuk Robb Starkot, azaz Richard Maddent a Disney Hamupipőke című új filmes feldolgozásában hercegként 2015-ben. Daenerys Targaryen, vagyis Emilia Clarke alakította a fiatal Sarah Connort a Terminator: Genisysben és még sorolhatnám hány szuperprodukcióban szerepelt a többi sztár is. Akit egyébként érdekel a korábbi cikkem, itt megtalálja. Most azonban egy egészen más arcukat szeretném megmutatni. De a szavak helyett beszéljen inkább a hangjuk. Le fog esni az állatok!

 

kit-harington-emilia-clarke-750x522-1455042032.jpg

 

 

Peter Dinklage

 

 

 

Emilia Clarke

 

 

 

Kit Harington

 

 

 

Nikolaj Coster-Waldau

 

 

 

...és a többiek

 

 

 

No komment. Nagyon jók. Kész. Ennyi.

 

A kép forrása: Google

A bejegyzés trackback címe:

https://tomoranita.blog.hu/api/trackback/id/tr412754624

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

rockjano 2017.08.16. 21:57:18

Tudniillik ezek tehetséges emberek...nem is kicsit....

igazi hős 2017.08.17. 09:00:45

Színészek és tudnak énekelni, ezen nem kéne meglepődni, hiszen ez alapkövetelmény. K.H. szinte egy ez egyben a Troggs dalát énekli, nem túl ötletes, de illik a karakterhez, a többiben a szövegek is egészen ütősek ("adj egy kezet, mert nekem csak egy van", "Kardashian - Targaryen", és persze Tyrion dala végig - besírtam).
süti beállítások módosítása