KÖNYVEK I UTAZÁS I INSPIRÁCIÓ

Tomor Anita

Tomor Anita

Elbűvölő lesz Emma Watson A szépség és a szörnyeteg című új Disney filmben

2017. február 21. - Tomor Anita

Az utóbbi hónapok egyik legjobban várt filmjét, A szépség és a szörnyeteg élőszereplős változatát mutatják be hamarosan a mozikban. Az előzetesek mind elképesztően varázslatos látványt ígérnek. Nagyon közel a márciusi bemutató. Sok mindent tudunk már a filmről, például azt, hogy a Harry Potter filmek Hermionéja játssza a főszerepet, hogy Luke Evans (A lány a vonaton, A hobbit, Halálos iramban 6.) lesz Gaston és azt is, hogy Dan Stevens alakítja a Szörnyeteget. De nézzünk csak be a kulisszák mögé! Vajon kik is igazából a film szereplői?

ema.png

 

Tegnap egy újabb részletet kaptunk a Disneytől. Emma Watson 'Bonjour'-t énekel a legújabb előzetesben, és a hangja csodálatos. Ki gondolta volna a Harry Potter filmek Hermionéjáról, hogy ilyen mesésen énekel?

 

 

A Disney Beauty and The Beast című filmjének már a hivatalos trailere is egyszerűen varázslatos. A film készítői nem panaszkodhatnak, olyan hatalmas érdeklődés kíséri a filmet, hogy szinte garantált a kasszasiker. 

 

 

De nézzük csak, kik a film szereplői?

Emma Watson

Emma Watson játssza Belle szerepét, aki szerelmes lesz a Szörnyetegbe. Mindössze huszonhét éves, de a világon mindenhol ismerik a nevét. Párizsban született, angol filmszínésznőről és modellről van szó, aki a Harry Potter és a bölcsek köve című filmben kapta az első jelentősebb szerepét. Hermioneként annyira belopta a nézők szívébe magát, hogy azóta valósággal rajonganak érte.

emmaw.jpg

 

Dan Stevens

A Szörnyeteg szerepében Dan Stevenst láthatjuk, igaz a saját arcával és testével csak a film legvégén csodálhatjuk meg. Játszott az Értelem és érzelem (2008), a Drakula (2006) és az Éjszaka a múzeumban (2014) című filmekben, de talán elmondható, hogy az első jelentősebb szerepe ez lesz.

beauty-beast-2017-belle-watson.jpg

 

disney-beauty-beast-prince-dan-stevens.jpg

 

Luke Evans és a többi híresség 

Luke Evans tűnik fel Gastonként, Belle beképzelt kérőjeként, míg Ian McKellen lesz Cogsworth és Emma Thomson alakítja Mrs. Potts-t. De ezzel még nincs vége a híresen jó színészek listájának. Ewan McGregor (Star Wars, Moulin Rouge) játssza el Lumiere szerepét a Disney legújabb adaptációjában. 

luke-evans-gaston-disney.jpg

 

1485909242215.png

 

A pletykák szerint eredetileg Ryan Goslingnak lett felajánlva a Szörnyeteg szerepe, de ő ekkor a La La Land-et, azaz a Kaliforniai álom című azóta többszörös Oscar díjra jelölt filmet választotta ehelyett. Mindenesetre érdekes lett volna Emma Watson oldalán őt látni, már csak azért is, mert a dolog pikanériája, hogy Emma Watson pont a A szépség és a szörnyeteg főszerepe miatt utasította vissza a Kaliforniai álomban eredetileg neki felajánlott főszerepet, amit aztán Emma Stone játszhatott el.

El tudod képzelni, hogy Ryan Gosling és Emma Watson szerepeltek volna egy filmben? Ki tudja, lehet, hogy egyszer még ilyen is lesz.

Várhatóan nem csak a két főszereplőtől, Emma Watsontól és Dan Stevenstől kapunk nagy alakítást A szépség és a szörnyeteg című filmben. Nézzétek csak, Luke Evans hogy énekel versenyt Hugh Jackmannel Gastonként? 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://tomoranita.blog.hu/api/trackback/id/tr8012277761

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása